SOM (Sport op Maat) is een sportstimuleringsbureau dat bemiddelt tussen profit en non-profit bedrijven en een select aantal sportcentra in Limburg.

SOM introduceert een nieuwe mogelijkheid, die werkgevers in staat op een aantrekkelijke manier hun medewerkers aan het sporten te helpen.

Onze Visie: Medewerkers en gezinsleden sporten graag daar waar zij wonen.

Nu lid worden

De voordelen van SOM


SOM is uniek:

Top 25 kwalitatieve centra

De top 25 kwalitatieve centra van Limburg zijn bij SOM aangesloten en werknemers met hun partner/gezin sporten daar waar ze wonen.

SOM heeft:

Veel voordelen

Voor werknemers en hun gezinsleden en een scala aan sportbedrijven die een variatie bieden aan teambuilding en bedrijfsuitjes.

SOM biedt aan werkgevers:

USP

Gezondheid aan bedrijven zonder administratieve inspanning. Alle contacten en Gratis participatie.

SOM biedt aan sportcentra:

Resultaten

Geen kosten in acquisitie. Eenheidsprijs voor alle bedrijven en Gratis reclame.

Fun Valley   Maastricht
1e Beach & Play

In en outdoor familiepret  4 km van Maastricht, ligt Fun Valley. NIEUW: Mega indoor speeltuin met reuze familie glijbaan en freefall, speelcorners, knutselhoek, peuterhoek, kinderdisco,  voetbal, trampolines, kussens en veel meer. Aan de buitenzijde kunnen avonturiers de meer dan 100 meter lange tokkelbaan of klimmuur bedwingen. De mooie stranden met ruime, schone ligweiden, de terrassen, speeltuinen, klim-glij-berg, midgetgolf, waterfietsen, kano’s, bungee-trampoline en het piratenschip zorgen eveneens voor fun en vermaak bij jong en oud.  All inclusieve prijs dus waterfietsen , kanoën, midgetgolf etc. gratis.

Adresgegevens
Oosterweg 5 / 6245 LC Eijsden
t +31 (0)43 409 44 41
website: www.funvalleymaastricht.nl
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Fun Valley   Maastricht
2e Adventure

Voor groepen (van 10 tot 800 pers.) bieden wij gezellige, en of sportieve activiteiten aan, zoals o.a. paintball, quadrijden, kruis-en boogschieten, vlotvaren , kanoen, een challenge touwen parcours,  traptrein, vespatochten, zeskampen en nog veel meer. Nieuw in 2011 ! Meer dan 100 m. tokkelen  en klimmen op op de uitdagende klimwand?  Teambuilding, ludiek, sportief, training of meeting? Survivalovernachting en stappen in Maastricht? Natuurlijk verzorgen wij uw gezelschap van lekker eten en drinken, op prachtige terrassen, met uitzicht op het water. Met de nieuwe indoor horeca faciliteiten en  evenementenhal voor groepen valt uw evenement nooit in het water, en dat het hele jaar door. De entree van ons park is inbegrepen in uw activiteit, dus lekker genieten aan het strand, midgetgolfen, waterfietsen, kanoën enz. is gratis.

Bel & Boek, tel. +31 (0)43  409 36 71

 Fun Valley   Maastricht
Oosterweg 5 / 6245 LC Eijsden
t +31 (0)43 409 44 41
website: www.funvalleymaastricht.nl
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10 %  korting op de activiteiten v.a. 30 p. De korting geldt echter niet op de horeca.