SOM (Sport op Maat) is een sportstimuleringsbureau dat bemiddelt tussen profit en non-profit bedrijven en een select aantal sportcentra in Limburg.

SOM introduceert een nieuwe mogelijkheid, die werkgevers in staat op een aantrekkelijke manier hun medewerkers aan het sporten te helpen.

Onze Visie: Medewerkers en gezinsleden sporten graag daar waar zij wonen.

Nu lid worden

De voordelen van SOM


SOM is uniek:

Top 25 kwalitatieve centra

De top 25 kwalitatieve centra van Limburg zijn bij SOM aangesloten en werknemers met hun partner/gezin sporten daar waar ze wonen.

SOM heeft:

Veel voordelen

Voor werknemers en hun gezinsleden en een scala aan sportbedrijven die een variatie bieden aan teambuilding en bedrijfsuitjes.

SOM biedt aan werkgevers:

USP

Gezondheid aan bedrijven zonder administratieve inspanning. Alle contacten en Gratis participatie.

SOM biedt aan sportcentra:

Resultaten

Geen kosten in acquisitie. Eenheidsprijs voor alle bedrijven en Gratis reclame.

SOM biedt haar leden een hoop aantrekkelijke kortingen op een breed scala aan sportieve activiteiten bij diverse sportcentra. Om aanspraak te maken op deze kortingen dient u, wanneer u van een bepaald aanbod gebruik wilt maken, enkel uw SOM-ledenpas te tonen aan het betreffende sportcentrum. Zo bieden sommige centra onze leden een maand- of jaarabonnement tegen flink gereduceerde contributie. Bij anderen geniet u exclusieve kortingen op éénmalige activiteiten.

Ons gehele aanbod hebben wij per sport gerangschikt (Zie hieronder)

Naast ons brede aanbod aan sportactiviteiten geeft uw SOM-ledenpas ook recht op een paar aantrekkelijke extra aanbiedingen en op deelname aan sportieve evenementen die SOM in de toekomst (mede) zal organiiseren.

afslankenaquasportbadminton
   
fitnessGroepslessenklimmen
   
mountainbikenordicwalkingoutdoor
   
paard rijdenschaatsenSportpodologie
   
squashentenniszijnsmeditatie
   
zwemmen