SOM (Sport op Maat) is een sportstimuleringsbureau dat bemiddelt tussen profit en non-profit bedrijven en een select aantal sportcentra in Limburg.

SOM introduceert een nieuwe mogelijkheid, die werkgevers in staat op een aantrekkelijke manier hun medewerkers aan het sporten te helpen.

Onze Visie: Medewerkers en gezinsleden sporten graag daar waar zij wonen.

Nu lid worden

De voordelen van SOM


SOM is uniek:

Top 25 kwalitatieve centra

De top 25 kwalitatieve centra van Limburg zijn bij SOM aangesloten en werknemers met hun partner/gezin sporten daar waar ze wonen.

SOM heeft:

Veel voordelen

Voor werknemers en hun gezinsleden en een scala aan sportbedrijven die een variatie bieden aan teambuilding en bedrijfsuitjes.

SOM biedt aan werkgevers:

USP

Gezondheid aan bedrijven zonder administratieve inspanning. Alle contacten en Gratis participatie.

SOM biedt aan sportcentra:

Resultaten

Geen kosten in acquisitie. Eenheidsprijs voor alle bedrijven en Gratis reclame.

Zijnsoriëntatie?


Voor mij is het de grootste ontdekking om vanuit een open houding in het leven te staan. Vanuit die openheid heb ik contact met mijn oorspronkelijke, stralende aard. Ik krijg zin in het leven. Het leven ervaar ik dan als voller, rijker, sappiger. Ik ben meer in contact met mezelf en anderen. Er is stroming. Van daaruit is het leven genieten.
Visie.

Ik werk vanuit de Zijnsvisie. Hierin zijn westerse vormen van psychologisch onderzoek verenigd met zowel oosterse als westerse spiritualiteit.

De kern van Zijnsoriëntatie is present zijn bij wat er is. Dit present zijn gebeurt vanuit een volwassen houding. Het is altijd mogelijk contact te maken met heelheid in onszelf. Een open, liefdevol en ruim bewustzijn komt dan vrij. We ontdekken onze oorspronkelijke vorm die zich vervolgens kan ontvouwen.

Dit is wie we in wezen zijn, als we niet gevangen zijn in de beelden die we van onszelf en de wereld hebben. We hoeven ons niet langer te pantseren, we kunnen open aanwezig zijn bij wat er is. Nu. Vanuit onze vrije aard kunnen we onze grootsheid leven, in relatie met onszelf en de wereld.
Voor jou.

Wil je een moment van bezinning in je leven, tijd nemen om te onthaasten, zoek je naar een manier om dat in te passen in je leven, zoek je naar fijn-afstemming voor je geestelijk en lichamelijk welbevinden, of wil je graag bewust in contact zijn met wie je ten diepste bent, dan is dit iets voor jou! Het kan ook zijn dat je graag ondersteuning wilt omdat samen mediteren je meer uitnodigt, makkelijker maakt, meer diepgang geeft. Zijnsmeditatie werkt stressreducerend en ontspannend.

Zijnsmeditatie.

De vrije dimensie in onszelf, die altijd aanwezig is, herinneren we ons bewust in meditatie.

Gemak en een open houding staan centraal. Van daaruit ben je aanwezig bij alles wat zich aandient. Het is als wakker worden. Essentieel is een niet veroordelende, uitnodigende toon. Het gaat erom precies aanwezig te zijn bij wat er is. Daarbij laat je iedere intentie om iets te grijpen of weg te duwen los. Dan kan de natuurlijke staat van de geest zich ontvouwen en een diep gemak, een ongekende rust en diepe ontspanning kunnen ontstaan. Het is als wakker worden. We ervaren de transparantie van de geest door elk grijpen los laten. De geest is ruim als de hemel.

Het is vooral niet doen. Meditatie is!

Je bent nergens naar op weg en dat is voor ons, druk en jachtig als we altijd zijn, nog niet zo eenvoudig.

Voorafgaand aan de meditatie beginnen we met lichaamwerk. Ons lichaam spiegelt onze staat van zijn. Het lichaamswerk helpt ons om uit het dagelijkse gewoontepatroon te stappen. Door oefeningen vanuit meditatieve aandacht te doen, openen we en maken we het lichaam wakker. Van daaruit kunnen we de verbinding met ons lichaam en de omgeving ervaren. Dit doen we vanuit een respectvolle en waarderende houding, ter ondersteuning van de meditatie.

Gratis kennismakingsles.

Wil je graag weten of Zijnsmeditatie iets is voor jou, dan kun je na aanmelding per telefoon of e-mail, deelnemen aan de gratis proefles!

Data, locatie en info zie praktische gegevens.
Praktische gegevens.

Deelname na telefonisch overleg en deelname kennismakingsles en/of gesprek

Normale prijs 100 euro voor 10 keer. Som - prijs 80 euro voor 10 keer.

Locatie Het Verloskundig Huis,

Franciscus Romanusweg 41, Maastricht

(hoek Fr. Romanusweg en S. Anthoniuslaan ± 10 minuten lopen vanaf het station.)


Aanmelden je aanmelding is definitief door het bedrag over te maken op giro 2088465 t.n.v J. Boshouwers te Maastricht o.v.v. “introductiecursus Zijnsmeditatie”.

Na aanvang van de cursus wordt geen restitutie verleend.

Leiding/info Jeanine Boshouwers

Tel. 043-3219259 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.